На среща с ръководството на териториалната дирекция във Варна,  изпълнителният

...
На среща с ръководството на териториалната дирекция във Варна,  изпълнителният
Коментари Харесай

Властиана Николова е новият шеф на НАП-Варна

На среща с управлението на териториалната дирекция във Варна,  изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Румен Спецов показа новия шеф на Търговско дружество на Национална агенция за приходите Варна Властиана Николова. Г-жа Николова е назначена след извоюван от нея конкурс за териториален шеф.

Властиана Николова има юридическо обучение. През 2002 година е приключила Технически университет в гр. Варна със компетентност " Право “. Притежава дълготраен професионален опит, работила в структурата на Агенция за държавни вземания от 2005 година до 2010 г. 

От началото на 2010 година работи в Търговско дружество на Национална агенция за приходите Варна. До момента е заемала длъжностите обществен реализатор, старши обществен реализатор, основен обществен реализатор, шеф на отдел " Принудително осъществяване “, шеф на отдел " Входящ надзор и съгласуваност “, шеф на отдел " Публични вземания “ и шеф на дирекция " Събиране “.

Благодарение на отличната си аналитична подготвеност, комуникативност и умения за работа в екип, госпожа Николова се е утвърдила като експерт и началник, ориентиран към реализиране на оптимални резултати в работата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР